Oficijalna web prezentacija sela : www.doljasnica.com erstellt mit PHPKIT - Nije sve tako crno
0
0
0
0
Start Prijavite se Registracija Nasi clanovi Forum ekipa Pretrazite
226 Upisa & 88 Tema u 6 Kategorija
  Zapamti
Nazad na glavne kategorije » Humor video klipovi,zanimiljive price,Romanticni kutak » Nije sve tako crno

Predhodna tema   Sledeca tema
1 X do sada upisano (Tema ima ukupno upisano do sada)
Ukupno strana (1): (1)
Autor
Upis
Gost Simic  
Themenicon    Nije sve tako crno
Posetilac
Dva putujuca andjela su se zaustavila kod jedne bogate obitelji da bi prenocili.
Obitelj je bila drska, i nije ispunila njihovu molbu da im dozvole da prespavaju u gostinskoj sobi. Umjesto toga poslali su ih u jednu malu prostoriju u hladan podrum. Kada su napravili lezajeve, stariji andeo je video rupu u zidu i zazidao je.
Mladi andjeo ga je upitao zbog cega je zazidao rupu a ovaj je odgovorio ‘Stvari, gotovo uviek, nisu onakve kakve izgledaju’.

Slijedece veceri su stigli do jedne veoma siromašne kuce. Ljubazni domacin i njegova zena su im ponudili da podele veceru i zamolili su ih da prespavaju u njihovom krevetu kako bi se zaista dobro odmorili. Kad su se dva andela sledeceg jutra probudia, našli su domacine u suzama. Njihova jedina krava, njihovo jedino blago, lezala je mrtva u dvorištu.

Andjeli su nastavili svoj put, a onda je mladji andjeo veoma besno prigovorio starijem kako je tako nešto mogao dozvoliti. ‘Prvi domacin je imao sve, pa si mu cak i rupu u zidu popravio, a ovaj drugi domacin, koji gotovo nema ništa i usprkos tome nas je veoma ljubazno primio, dozvolio si da mu crkne jedina krava’.
Stariji andeo je odgovorio kao i prvi put ‘Stvari, gotovo uvijek, nisu onakve kakve izgledaju’.

Kada smo bili u hladnom podrumu, opazio sam da se unutar one rupe krije davno zakopano blago, i popravio sam rupu, jer je domacin veoma pohlepan i to blago bi ga ucinilo još gorim. Prošle noci dok smo spavali u domacinovom krevetu, došao je andeo smrti po njegovu zenu i ja sam ga umolio da uzme kravu umjesto zene. Tako da stvari, gotovo uvijek, nisu onakve kakve izgledaju.

Dogodi se, da stvari krenu onim putem koji nama izgleda loš, medutim, sve što je potrebno u takvim trenucima je, da verujemo da je sve to u našu korist.
Upisano: 21.10.2007 - 15:10
Prijavite ovaj upis Administratoru sajta   Nazad
Odgovore poredjajte kao linkove - Potpisi Prikazi
Ukupno strana (1): (1)
Zadnja tema   Sledeca tema

Posetite:  
Trenutno Ne Clan/a . Najnoviji clan je: IvanDeco
Hvala sto nas redovno posecujete 24.02.2009 - 21:13
Aktivne teme zadnjih 24 sata - Administratori,moderatori super clanovi
0
0
0
0

Copyright 2008 © by Rights Doljasnica Riserved Powered by Nenad Trajilovic. Web Master:Branislav Nesic
Stranica je otvorena za samo: 0.05373 Sek.